Billige kondomer til laveste priser, mange brands, hurtig levering, diskret levering, lav fragt billige kondomer 50 ØRE

Durex Safeplay - 10 stk

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Durex Safeplay - 10 stk

Tilgængelighed: På lager.

56,95 DKK
Add Items to Cart

Beskrivelse

Durex Safeplay er kondomer i en tykkere kvalitet påført ekstra creme. Med andre ord, stærke kondomer til dig der søger optimal nydelse og sikkerhed.

Kondom info:
Feature: Ekstra stærke kondomer
Størrelse: Medium
Diameter: 52 mm
Længde: 185 mm
Glidecreme: Ja
Reservoir: Ja
Farve: Transparent

Udvidet info:
Durex er verdens førende producent af kondomer. I dag sælges det velkendte brand i mere end 150 lande. Durex er kendetegnet høj kvalitet og et stort udvalg af alle former for kondomer inklusiv bestselleren ”Durex Performa” også kendt som de populære bedøvende kondomer.


Durex Safe Play - Extra safe Play - De ekstra stærke kondomer


Disse ekstra stærke kondomer fra Durex er fremstillet i gummi der er tykkere end normalt. Det er ud fra den ekstra tykkelse at kondomerne får deres ekstra materiale-styrke. Kondomerne er produceret i gummi der er 0,1 mm tykt, hvor normale kondomer er produceret i 0,07 mm. Dermed er Durex Extra safe play 50% tykkere i gummiet end almindelige kondomer. Det betyder betyder rigtig meget for hvor stærke kondomerne er, og samtidig er tykkelsen på gummiet stadigvæk så tyndt at I vil kunne mærke hinanden igennem gummiet. Men der vil være lidt nedsat følelse i forhold til normale kondomer. Durex safe play er envidere påført en ekstra tykt lag glidecreme, og dette hjælper ekstra på både sikkerhed og at du får en endnu bedre følelse. Netop kompromisset mellem sikkerhed og hvor meget følelse der kan mærkes igennem kondomet, er afgørende for hvilken tykkelse der er den helt rigtige, og med Durex Extra safe play har de ramt et rigtig godt kompromis, for dem der gerne vil have ekstra sikre kondomer, og stadigvæk nyde mest muligt.


Hvornår har man brug for Durex extra safe play?


Du har brug for ekstra stærke kondomer, når de normale kondomer ikke kan holde til den brug du ønsker. Men hvis det skyldes at kondomer sidder løst på, så skal man istedet kigge efter small kondomer. Hvis kondomet sidder ordentligt og du alligevel har problemer med at det går istykker, så skal du kigge efter ekstra stærke kondomer. Hvis I har vild sex, eller hvis I skifter stilling meget, og ikke har tid til at påføre ekstra glidecreme undervejs, vil kondomet også kunne gå i stykker, og her vil disse Durex kondomer også hjælpe. De ekstra stærke kondomer er også gode, hvis kondomerne skal bruges til andet end almindelig sex, og hvor de helst ikke skal gå i stykker undervejs. Durex har ikke lavet sammenligninger der viser hvor stærke disse kondomer er i forhold til almindelige kondomer, men vi kan efter test, love at Durex extra safe play kan holde til væsentligt mere end almindelige kondomer.

Yderligere information

Længde 185 mm
Bredde (omkreds) 52 mm (omkreds: 10,4cm)
Gummi tykkelse 0.100 mm
Størrelse Medium
Indpakning Polybag
Glidecreme Ja
Reservoir Ja
Kondom type Strong, Sæddræbende
Farve Transparent
Duft Nej