Billige kondomer til laveste priser, mange brands, hurtig levering, diskret levering, lav fragt billige kondomer 50 ØRE

Durex Performa - 10 stk

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Durex Performa - 10 stk

Availability: Out of stock.

61,95 DKK

Beskrivelse

Performa er et af Durex bedst sælgende kondomer. Det revolutionerende kondom er påført en speciel creme indvendigt der gør du holder længere.

Kondom info:
Feature: Bedøvende kondomer
Størrelse: Medium
Diameter: 52 mm
Længde: 178 mm
Glidecreme: Ja
Reservoir: Ja
Farve: Transparent

Udvidet info:
Durex er verdens førende producent af kondomer. I dag sælges det velkendte brand i mere end 150 lande. Durex er kendetegnet høj kvalitet og et stort udvalg af alle former for kondomer inklusiv bestselleren ”Durex Performa” også kendt som de populære bedøvende kondomer.


Den bedøvende creme

Durex Performa har på indersiden og på ydersiden af kondomet en glidecreme, som alle andre almindelige kondomer, men i Durex Performa's tilfælde er den indvendige glidecreme helt speciel. Den er blandet op med et let bedøvende stof som bedøver den hud den kommer i kontakt med. Denne let bedøvende gel, virker på samme måde som de bedøvende midler som sportsudøvere benytter når de har fået en skade. Men i dette tilfælde hjælper glidecremen til at lade manden holde længere end han normalt kan. Kvinden derimod vil kun blive udsat for glidecremen på ydersiden, så hun bliver ikke let bedøvet.


Hvor meget længere kan man holde?

Ved en let bedøvelse af penis, vil han simpelthen kunne blive ved meget længere. Præcis hvor lang tid længere kommer an på manden, men der tilføjes nemt mange minutter og hvis du i forvejen holder kort tid, vil dette middel hjælpe der til at holde mange gange længere tid end normalt. Hvis du i forvejen kan holde i lang tid, vil effekten ikke være "mange gange længere".


Den bedøvende effekt vil stille og roligt ophøre efter noget tid, så man får fuld følelighed tilbage.


Andre features ved Durex Performa

Durex Performa er udover den bedøvende creme et helt almindeligt kondom, der har lige sider og almindelig bredde og længde. Kan du passe andre normale kondomer, kan du også passe Durex Performa. Disse Durex kondomer har en Easy on udformning, der gør at kondomet kommer nemmere på, og du derfor kun skal bruge kort tid for at få kondomet på.

Yderligere information

Længde 178 mm
Bredde (omkreds) 52 mm (omkreds: 10,4cm)
Gummi tykkelse 0.065 mm
Størrelse Medium
Indpakning Polybag
Glidecreme Ja
Reservoir Ja
Kondom type Bedøvende
Farve Transparent
Duft Nej