Billige kondomer til laveste priser, mange brands, hurtig levering, diskret levering, lav fragt billige kondomer 50 ØRE

Durex Close fit - 10 stk

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Durex Close fit - 10 stk

Tilgængelighed: På lager.

51,95 DKK
Add Items to Cart

Beskrivelse

Til dig der søger en strammere følelse er Durex Close fit det rette kondom idet det er en smule smallere end standard kondomer.

Kondom info:
Feature: Små kondomer
Udløbsdato:
Størrelse: Small
Diameter: 49 mm
Længde: 178 mm
Glidecreme: Ja
Reservoir: Ja
Farve: Rosa

Udvidet info:

Durex er verdens førende producent af kondomer. I dag sælges det velkendte brand i mere end 150 lande. Durex er kendetegnet høj kvalitet og et stort udvalg af alle former for kondomer inklusiv bestselleren ”Durex Performa” også kendt som de populære bedøvende kondomer.


Hvad er forskellen til Durex Close fit

Durex Close fit er et kondom der er lidt mindre end andre gode kondomer, og dermed sikres du at kondomet sidder strammere og sidder bedre fast end andre kondomer. Til gengæld er Durex Close fit kondomer lidt sværere at få på end almindelige kondomer, men med lidt øvelse er der ingen problemer, og med Durex Easy-on udformning af kondomer, bør selv dette kondom ikke være sværere at få på end billige kondomer. Kondomet kommer med glidecreme, både på indersiden af kondomet og på ydersiden, så følelsen kan holdes i top. Kondomets bredde er 49 mm langs hele kondomet, hvor den normale bredde er 52 mm. Derfor er omkredsen ca. 0,6 mm. mindre end almindelig kondomer, hvilket kun er en lille smule, men nok til at gøre en stor forskel. Gummiet kan selvfølgelig udvides, så kondomet kan passe de fleste, med et stramt hold.


Hvornår skal jeg bruge Durex Close fit kondomer

Hvis du har problemer med at kondomerne sprænger, så kan det meget nemt skyldes at kondomet ikke er sat ordentligt på, eller at det sidder løst. Hvis kondomet sidder løst, så vil det helt sikkert ikke kunne holde. Det vil danne folder og revne, eller det vil glide af undervejs. Uanset, bør du overveje at købe kondomer der sidder strammere, hvilket netop er Durex Close fit. Dette kondom sidder stramt, og er nemt at få på. Med dette kondom behøver du og din partner ikke bekymre sig om at kondomet ikke holder. Så frigør dine bekymringer og nyd din partner i fulde drag, med kondomer der sidder stramt.

Yderligere information

Længde 178 mm
Bredde (omkreds) 49 mm (omkreds: 9,80cm)
Gummi tykkelse 0.070 mm
Størrelse Small
Indpakning Polybag
Glidecreme Ja
Reservoir Ja
Kondom type Med klem
Farve Rose
Duft Nej