Billige kondomer til laveste priser, mange brands, hurtig levering, diskret levering, lav fragt billige kondomer 50 ØRE
Levering – Få dine kondomer leveret inden for 2-3 dage
Det går næsten lige så stærkt at købe kondomer online på Hotrubbers.dk som det gør at købe dem i supermarkedet inden du får samlet dig mod. Bestiller du dine kondomer inden kl. 16, stræber vi efter at pakke og sende vi dine kondomer samme dag. Levering til resten af Europa tager 3-4 dage fra vi har modtaget ordren.

Rabatkode – gør det lidt sjovere at handle kondomer igen
Når du bestiller kondomer online hos Hotrubbers.dk vedlægger vi en personlig rabatkupon, specielt til dig fra os. Når kondombeholdningen er lav og det er blevet tid til at shoppe kondomer håber vi selvfølgelig at du vælger at handle dine kondomer hos Hotrubbers.dk igen. Find din rabatkode frem som du selvfølgelig har gemt, indtast den angivne kode i rabatkodefeltet, og vupti, 10 gratis kondomer bliver vedlagt din ordre.

Vi ville desværre ikke kunne forsætte med at sælge billige kondomer til Europa hvis vi alene skulle sende 10 gratis kondomer af sted. Derfor er det vigtigt du er opmærksom på at koden skal bruges i sammenhæng med en ordre minimum 100 kr. alt i alt.

Returret – Passer kondomerne ikke?
Har du uheldigvis modtaget kondomer eller andre produkter med fejl eller mangler kan du selvfølgelig sende den retur til vores lager. Fortryder du dit køb kan du inden 14 dage ligeledes returnere dine kondomer. Dette kræver dog at al emballage er ubrudt og at produkterne er i samme stand som ved afsendelsen. Ifølge dansk lov skal du som kunde dog selv betale den fragt der er forbundet med returneringen.

Diskret & sikker forsendelse er nu det bedste
Underligt nok er det ofte et tabu at købe kondomer, og det gælder også salg af kondomer online – og det tabu forsvinder desværre nok ikke lige i morgen. Derfor sender vi alle vores kondomer i en diskret emballage med anonym afsender, og vi garanterer dig at Hotrubbers.dk aldrig vil blive nævnt uden på pakken. Vores kondomer sendes i kraftige boblekonvolutter der sikrer at dine kondomer ikke bliver beskadiget under transporten.
Diskret & sikker forsendelse er nu det bedsteMiljøvenligpakning

Diskret kontoudtog
Kontoudtog kan afsløre meget, især hvis der står køb af kondomer. Men bare rolig, vi har fået PBS til kun at skrive MF2009 samt beløbet på dine kontoudtog. Så er du helt sikker på at ingen bliver mistænksomme.

Betaling – Det er super nemt
Alle priser på Hotrubbers.dk er angivet inkl. moms, og ligegyldigt hvor mange kondomer du bestiller tillægges der 24 kr. i fragt. Al betaling forgår kun via betalings eller kreditkort, da dette er det nemmeste og sikreste for begge parter. Hos Hotrubbers.dk accepterer vi følgende kort: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Eurocard, Mastercard, Diners Club, JCB og Visa Electron.
Gratis Vibra-Ring – Skru op for vibrationerne
Bestiller du kondomer for 200 kr. alt i alt eller derover vedlægger vi som et særligt tilbud en gratis Vibra-Ring til en værdi af 39,95 kr. En sjov gimmick der kan pifte selv det bedste sexliv op. Ønsker du ikke at modtage Vibra-Ringen, så skriv det venligst til os i kommentarfeltet.

Er du i tvivl om det mindste, har spørgsmål eller andet på hjertet kan du altid skrive til os på: info@hotrubbers.dk .

Topsælgere